2012. november 10., szombat

Na akkor aktivizálom magamat! *Elszánt tekintet*


Üdvözletem és egyben jó estét drága kis népünk !  Itt egy esti kis bejegyzéssel jelentkezik Yumi! :3

Hát igen jó rég volt az előző bejegyzés, mivel valljuk be... A suli kemény ._. No igen. Zenával elég kevés időnk van összefutni és külön-külön ahogy látjátok, nem vagyunk valami aktívak blogbejegyzések szempontjából.

Amikor végre sikerül összefutnunk akkor nem igazán az az első dolgunk, hogy : NA AKKOR ÍRJUNK BEJEGYZÉST! Hanem inkább: DE RÉG LÁTTALAK! GYERE NÉZZÜNK KUROKO NO BASUKE-TET! xD  De egyébként gondolunk ám rátok! Ne, hogy azt higgyétek, hogy nem! Minden alkalommal megjegyezzük, hogy : kéne írni bejegyzést...   (de amint láthatjátok nincs valami eredményes végkifejlet)

Ezt a bejegyzést már egy hete nagyon tervezgetem, hogy akkor most felpakolom minden rajzomat és animációmat amit alkottam. Csak, hogy.... A laptopom..... Dezső a laptopom.... KÉK HALÁLT HALT!!! Q___Q   Szóval minden rajzom, animációm és biszbaszom ODAVESZETT A KÉK HALÁL TENGERÉBE!!!!  *elrohan sírva*

De fel a fejjel! Tudniillik nálunk itthon nincs olyan, hogy nincs valakinek laptopja!(Kaja nincs de laptop van... *bitch please* Mi elektronikai szerkezetekkel táplálkozunk.) Szóval hát megkaptam a nővérem régi igazán cuki kicsi laptopját, ami fantasztikus állapotban van (amit elneveztem Williamnak.)

Na de egy két rajzomat azért volt eszem a nagy gépre is lementeni, szóval ezennel kezdődjék a rajz bemutató! TÖTÖTÖTÖÖÖM!

                                                                           







































































Az első az kb. 2 hetes lehet és drága kedves Réka barátnőmről készült. Igazából Rékát túl gyakran rajzolom le amit már Zena is a szememre hányt, szóval le kéne róla szoknom. xD

A másodikat még júliusban kreáltam. Emlékeim szerint annyira melegem volt, hogy kellett rajzolnom valami havasat.   ._.

A harmadik hát hú...Na az azt hiszem még tavaly decemberben készült és most került elő valahonnan a kuka aljából... xD

A negyediknek valami hasonlnó lehet a története mint a harmadiknak, mivel
1. a könyvem alapján még csak 8. osztályos voltam
2. még hosszú a hajam ._.

A negyedik pedig hjajj legújabb büszkeségem amit Laura szülinapjára készítettem. (Szöveg: Boldog szülinapot)  Na szóval igen ő nemrég kb csak fél órája készült el. *megveregeti a saját vállát*


Nos, egyenlőre ennyi. Majd ráveszem Zenát, hogy ő is írjon valamit meg mutogasson rajzokat mert ha jól láttam nála is készült egy pár új.


Addig is viszont válltáska ~ 


4 megjegyzés:

  1. 2. képen mit fog a kezében a lány?

    VálaszTörlés
  2. Y: Hátö igazából az egy kés akart lenni, de nem sikerült valami jól xD

    VálaszTörlés
  3. omg! A második Belarus-chan?! Hetaliaból?
    Nagyon aranyos amúgy! :3

    VálaszTörlés