2012. október 6., szombat

(Mi legyen a cím?... 8I)

Szóval. Jaaaaaaaaj. Hagyd abba! De ne írd le, amit mondok!! Hagyd már abba! *fura fuldokló hang*

Ööö... Mindegy. Tehát. Üdvözlet drágaságos blogolvasók! (akik még maradtak u.u)
Azért nem volt két hónapig bejegyzés, mert... mert nem írtunk. Azt hiszem, ez logikus.
Egyébként az iskola tehet az egészről. D: Természetesen mindenki nagyon elfoglalt és tanulunk meg minden................ De annak érdekében, hogy végre tudjunk valamiről írni, a kedvetekért hajlandóak voltunk találkozni... Mert egyébként ez nagyon megerőltető dolog. (De tényleg) És még meg is bámultak minket, mert jó sok.. érdekes dolgot műveltünk, amiért nem mellesleg ki is dobhattak volna minket.
ÉÉÉÉS videóztunk is. Na de, kezdem az elejéről.

Délután én meg a drágaságos tesókám, DÉV, kiültünk a Pillangó utcai metróhoz, hogy megvárjuk Zsombort meg Szonját. Aztán gyanúsan sokáig vártunk, mert kiderült, hogy kétszer indultak el.. Amúgy Zsombor sminkelt, vagy valami ilyesmi. Köhm. Tehát ahogy ott ültünk, egyszer csak azt vesszük észre, hogy valaki pánikszerűen integet az egyik metró ablakából... Matten volt az... (DAN DAN DAAAAAAAAAN)
Ezt követően hangosan üvöltözni kezdtem, hogy "NÉZZÉTEK, OTT VAN MATTEN!!"... De senki más nem ismerte, úgyhogy nem volt annyira vicces... No mindegy. Ezek után tovább vártuk Szonjáékat, de helyettük Matten és Markov szálltak ki a metróból. Szóval hozzánk csapódtak, és eldöntöttük, hogy NEM várunk tovább arra a két naplopó szerencsétlenségre. Ezért elmetróztunk a Blaháig, mert ott nem sütött a nap, amitől elporlad a bőröm. (semmi) De ez a két nyomi nem tudta, hogy merre kell menni a West Endhez, ezért meg kellett várnunk őket. De sebaj, elfoglaltuk magunkat. Matten szépen leült és gitározgatott meg énekelt. És még így is volt ideje két teljes Led Zeppelin számot elénekelni, amíg Zsombor befejezte a sminkét, és odaértek. 

(Azt hiszem amíg Zena meg Zsombor Gangam style-ra szexiskednek a háttérben addig folytatom. Oh épp beszállta Dorka meg a Dév is. Most meg itt röhögnek azon amit írok. És folytatják a részeg pingvin táncot.)

Na szóval. (Baszki most meg space girlsre táncolnak! Basszus nem bírom ki ezt meg kell mutassam! NÉZZÉTEK VÉGIG! xD *megjegyzés: Mózes a telefonom neve* )


Na folytatom a ( Ó A FRANCBA! Most meg Toyboxra nyomják! Ezt is megmutatom! xD)


Na most tényleg.

Szóval megérkeztünk a Blahára Zsomborral. Ekkor észrevettük, hogy valakik nagyban bámulnak mindket ami kicsit zavaró volt ezért oda mentünk, hogy mi is bámuljuk őket. Aztán rájöttünk, hogy ezek ők.... :|


Tehát elindultunk a WestEndbe. Az aluljáróban egy kicsit kóvályogtunk deeeeeee~ eljutottunk a célunkig
. (Zena közben a hajammal táncol...) Ott az első dolgunk a BUBLE  TEA volt. (természeteres én fizettem ki Zenának. Óh milyen szerencsés vagyok ^^) Ezek után megkerestünk egy McDonaldst ahol degezre zabálhattuk magunkat krumplival. Mivel pénteken elterveztük Zenával, hogy mi majd építünk egy sültkrumpli várat. tehát ez valahogy így nézett ki:

ÉS azt a játékot játszottuk a krumplikkal amit pálcákkal kell. Olyan "vegyél ki egy pálcát a kupacból úgy, hogy a többi nem mozduljon meg" játék. (nem tudom a nevét)

Szemléltetés:

(Zena már egy ideje NYanCatat énekel és egy vállfával ütöget miközben Zsombor azt ordibálja, hogy "OH MY GANGAM STYLE!")

Ezt a játékot viszonylag hamar meguntuk, mivel egyikünknek sem sikerült
rendesen elvennie a krumplikat.
(e közben Zena azért ordibál, mert Zsombor rányomta a vállára a hajnövesztőt és fél, hogy szőr fog kinőni a vállából és azzal fenyegeti, hogy ráfújja a mellbimbójára.)
 Tehát. Visszaadom Zenának MERT MIÉRT NE?

A hajnövesztős esetet inkább ne emlegessük....... (Amúgy észre vettétek, hogy Szonja mindkét táncolós videóban kiejti a kezéből a telefont? XD)Ö Szóval a krumplis játékot tulajdonképpen nem meguntuk, csak az elején mindenki nagyon éhes volt, ezért csaltunk. Majd meguntuk a csalást és inkább felzabáltuk az egészet. Ezután az aznap vett Buble Teámmal játszottunk "én még sohát". Mert eléggé túl édesre sikerült. XD Alig bírtuk meginni, de elég érdekes dolgok derültek ki. Például az, hogy Zsombor már játszott olyat, hogy a szeme helyén melltartó van, és ő egy légy... 8I
Aztán ugyanezt folytattuk csokis meg vaníliás sékkel~ (igen, SÉÉK). Ezt követően már mindenkinek nagyon WC-re kellett mennie, ezért elindultunk haza, de út közben betévedtünk egy játékboltba. Az egyik babára rá volt ragasztva egy kis cetli, amire azt írták, hogy "sírok". Hát ez eléggé gyanús volt, ezért elkezdtem ütögetni a gyomrát, mert attól ki nem sírna? Hát ő bizony nem sírt, és az eladó is elég csúnyán nézett. Aztán megakadt a szemem a szájából kiálló ronda pink cumin. Feltámadt bennem a gonosz, és egy határozott mozdulattal kirántottam ajkai közül, minek hatására igen egzotikus hangon sírni kezdett. Hát ez annyira megtetszett, hogy az ott lévő összes baba szájából kivettük a cumit, és hagytuk őket sírni. Miután kiszórakoztuk magunkat, elindultunk haza. Ez után következett az a fenti két táncos videó, és még ez:
Szonja kérte, hogy írjam oda, hogy ez az utcán volt, de szerintem ti sem gondoljátok, hogy a szobámban házak és fák vannak, valamint, hogy a plafonom az ég.. :I 
Na ennyi lenne ez  a bejegyzés. Mostantól igyekszünk gyakrabban írni, majd amúgy is nemsokára szülinapozunk egyet~~~~~ >3<
Addig is legyetek jók, meg amit ilyenkor mondani szokás.

Zsombor: Szejasztok éntet vagyok az a személy, aki képes volt olyan vakmerő dolgokat tenni mint ... na jó, most nem mondom azt, h mint minden átlagos ember ... Naja mert én ... énnn ... én vagyok az a rémség, aki ott van az ágyad alatt, és melltartóval a szemén ijesztget  Téged, de csak azért, mert miért ne ??? XD

Yumi: (Mielőtt leírom Zsombor azzal fenyeget, hogy lerúgja a jobb, a bal és a KÖZÉPSŐ és HÁTSÓ vesémet is... És Zena zongorája varázslatos módon kék lett...) Na akkor. Úgy érzem itt a búcsú ideje. (or something...) Szó-szó-sz-szóval v- v- *megpofozza Zsombort mert miért ne*  AHHH VISZONT VÁLlTÁSKA! *TÖTÖTÖÖÖÖ*

Ja, és mielőtt elfelejtem.
MÁR 16 OLVASÓNK VAN!!! (Bocsi, babonás vagyok ^^')
PÁPÁ~

1 megjegyzés: