2013. május 19., vasárnap

Pünkösd? Francokat! Szilveszter!

Hétfő. Hajnali fél kettő. A hőmérséklet enyhén hűvös. Odakint. Itt bent rohadt meleg van. Zena és Yumi épp az ágyon fetreng, mikor beugrik. "HÉJ! MIÉRT NEM DOBJUK ELÉJÜK TAVASZ VÉGÉN A SZILVESZERI VIDEÓT? :D"


És így lett.

Most biztosan mindenki arra gondol: Dehát miért most? Miért nem mondjuk tegnap vagy holnap? Miért éppen szilveszter? Akkor már miért nem húsvét? Miért teszek fel ennyi hülye kérdést?

Jó, most, hogy mindenki elkönyvelte magában, hogy az eddig leírt szöveg alapján nagy valószínűséggel TÉNYLEG hajnali fél kettőkor íródott ez a bejegyzés... Oké, mire a mondat végére értem, elfelejtettem a lényegét.
 Szóval azért most, mert kerestünk egy random videót, amit végül nem találtunk meg. Viszont helyette megleltük a rég elveszett szilveszteri videókat és akkor már megcsináltuk. 
Mivel a horrorfilm, amit elkezdtünk, félbemaradt bizonyos techniaki problémákból adódóan.

No  akkor essünk neki. Először is következzék néhány emlékfoszlány. Hát hol is kezdjem. (Mert amúgy olyan sok van, hogy tényleg van lehetőség válogatni... remélem mindenki érezte az iróniát)

Zena emlékek:
Húúú hát az aannnyira áááááááááááááááááá... :DD
Komolyan hát EEEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHHHH! Jó, na. Szóval mindenki elég viccesen viselkedett enyhén (vagy egyes Yumik esetében erősen) ittas állapotban.
-Én nagyjából mindenen röhögtem. Oké, MINDENEN. (btw nem sok változás)

-Zsombor leültetett minket egy kanapéra, beállt középre, majd komoly arckifejezéssel hosszasan beszédet tartott valamiről... Már tényleg nem tudom, mi volt az.

-Szonja meg mindennek nekiment és mindennel leállt veszekedni. :T Olyan helyeken akart bemenni, ahol vagy be volt zárva az ajtó, vagy egyáltalán nem volt ajtó... Öt percenként ki akart menni nagy valószínűséggel a mosdóba, csak aztán mire átgázolt a fél berendezésen, elfelejtette, hogy miért jött és visszament. Aztán fogta magát, leült az ajtó elé, és felolvasott egy angol-magyar szótárat. Most képzeljetek el egy részeg embert, aki olvasni próbál, ráadásul ő végig abban a hitben élt, hogy egy svéd könyvet olvas. (És mégcsak svédül sem tud)
Viszont tényleg voltak pillanatok, amikor kicsit megijedtem. Például mikor Szonja a folyosó közepén elüvöltötte magát, hogy "ÁU NEKIMENTEM A LÁMPÁNAK"... Hogy mi ezzel a gond? Hát csak az, hogy azon a folyosón nincs semmilyen lámpa (legalábbis Szonja számára elérhető magasságban nincs. :T)

-Aztán egyszer nagy ordibálást hallottunk a fürdőszobából. Berohantunk, hogy miért kiabálnak, erre Szonja és Réka nagy bociszemekkel ránk néznek, hogy "Mi nem ordibáltunk *-*"

-Ééés este megkíséreltük lefektetni Szonját. Megmondtuk neki, hogy jó lenne, ha lefeküdne, mert mindent lever. Erre ő közölte, hogy nem ver le semmit, aztán lerántotta a fél könyvespolcot és végül lefeküdt. Ja, és kábé ő volt az egyetlen, aki tudott rendesen aludni, bár közben valamilyen egzotikus beazonosíthatatlan nyelven beszélt. (Amiből összesen annyit tudtunk kivenni, hogy "AZ ANYÁÁÁDAT")


Yumi emlékek:
-................................................................................................................. és aztán fölébredtem :D

Egyébként másnap rájöttem, hogy nagy valószínűséggel fabútoroknak mentem neki, mivel 7 db szálka volt a kezemben... (Igen... Az emlékek 99,9%-át Zena tárolja... A maradék 0,1%-ot meg......  elfelejtettem....
D: *kétségbeesés*)



Szóval most, hogy ezeket (remélhetőleg) végigszenvedtétek, következzék A Videó. :D



Na és most, hogy Szonja megnyugtatott, hogy magát tüsszentette le, és nem engem... El is köszönünk.
Kellemes szilvesztert mindenkinek. ;D

Yumi-Zena el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése